Atelier Foto de weekend

DSC05037 La finalul săptămânii trecute Curba de Cultură a găzduit un atelier foto pentru tinerii din comunitate dornici să învețe cum să folosească un aparat foto prefesional și cum să facă poze reușite. Atelierul a fos condus de Ionuț Raita, căruia îi aparține și ideea de a face acest atelier, de altfel

_DSC0336Cinci tineri s-au arătat interesați să petreacă câteva ore duminică învățând despre partea tehnică a camerelor foto dar și câteva sfaturi și trucuri pentru fotografii reușite și care nu mai au nevoie de editare. Însă nu au fost numai lucruri tehnice ci și exerciții practice în care tot ce i-a înconjurat a devenit subiect pentru o poză, de la insectele și florile din grădină până la mașinile și camionele de pe șoseaua ce traversează satul Izvoarele.

Iar la final și-au analizat creațiile pe proiectate pe ecran mare pentru a înțelege ce mai este de îmbunătățit și ce le-a ieșit de minune. Vă lăsăm câteva dintre rezultatele muncii de duminică și câteva testimoniale din partea participanților.

DSC_0463

“Sunt de parere că am înțeles cum să fac niște poze demne de un amator priceput. Totul a fost așa cum trebuie iar domnul Ionuț a fost super.” (Ștefan)

“A fost o experiență nouă pentru mine și aș repeta-o oricând cu mare plăcere.” (Miki)

“M-am bucurat de cadrul în care s-a desfășurat atelierul, și anume înconjurat de oameni cu aceeași pasiune ca și mine, care încercau să ceară de la aparatele lor ceea ce își doreau.” (Mihai)

“Sper să fac poze mai bune atât la activităţile Curbei cât şi în viaţa mea de micuţ fotograf.” (Mării)DSC_0445

Leave a Reply

Your email address will not be published.