The Blog

Comunicat de presă – Facilitators in Education and Empowerment of Learners 3

Izvoarele, 9 mai 2016

F.E.E.L. #3 – cel de-al treilea curs international dezvoltat de Asociaţia Curba de Cultură

Facilitators in Education and Empowerment of Learners (F.E.E.L.) continuă seria cursurilor internaţionale de formare dezvoltate şi implementate de Asociaţia Curba de Cultură, create cu scopul de a susţine creşterea calităţii lucrului cu tinerii în contexte rurale la nivel european.

Proiectul F.E.E.L. constă şi oferă 3 cursuri internaţionale de formare – unde Curba de Cultură pune la dispozitie organizarea şi conţinutul formativ – pentru 72 de lucrători de tineret din 10 ţări europene – Franţa, Italia, Irlanda, Malta, Bulgaria, Slovenia, Croaţia, Polonia, Macedonia şi România.

După F.E.E.L. #1 – ce a avut loc în noiembrie 2015 şi F.E.E.L. #2 – care a avut loc în perioada 23 febuarie – 1 martie 2016, F.E.E.L.#3 va avea loc între 14 – 18 mai 2016 şi este dedicat lucrătorilor de tineret experimentaţi care se pot confrunta cu sindromul burn out. Cursul va fi susţinut de formatori cu experienţă în domeniul tineret şi în sociodramă şi va reuni participant din 9 ţări (Franţa, Italia, Irlanda, Malta, Bulgaria, Slovenia, Croaţia, Polonia, Macedonia şi România).

Proiectul Facilitators in Education and Empowerment of Learners este cofinanţat de Uniunea Europeană prin programul ERASMUS+, gestionat în România de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

FEEL3