COOLinary Youth Exchange

 

Beginning of summer is always nice – warm weather, fresh grown fuits and vegetables, a lot of chance to spend time outdoors. Now imagine all this at the end of May on the Mediterranean coast. Curba de Cultură offers you a chance for a special beginning of this the summer: 20 de tineri, sudul Spaniei, mâncare soare și distracție. Cum sună asta? Cool? Ei bine, va fi COOLinary!

Împreună cu partenerul nostru spaniol, Asociația Prorise, Curba de Cultură organizează “COOLinary Youth Exchange” care va aduce împreună tineri din Spania și România. Schimbul se va desfășura în Murcia între 24 Mai și 2 Junie 2017.

Tema acestui schimb de tineri este Mâncarea. Tradițională dar creativă, locală, proaspătă și gustoasă. Vom explora rolul tradițiilor culinare în cele două culturi, pregătind, filmând, gustând și împărțind mâncare. Și în plus vom întâlni prieteni spanioli și ne vom imbunătăți abilitățile noastre sociale și de comunicare. Mai multe informații aici.

Dacă ai între 18 și 24 de ani și ți se pare că tema e una pe gustul tău nu ezita să aplici completând formularul de mai jos până pe 25.04.2017.

Lista finală a participanților va fi decisă de motivația ta de a participa, de apartenența geografică (vor avea prioritate tinerii de pe Valea Teleajenului), capacitatea de comunica în limba engleză și de egalitatea de gen (număr egal de fete și băieți).

Costurile de cazare, masă și activități sunt acoperite de organizatori. Costurile de transport vor fi rambursate în limita a 270 de EUR. Urmând principiul co-finanțării, contribuția participanților va fi de 30 euro.

Faza de selectie s-a incheiat. Urmatorii candidati au fost selectati pentru a participa la schimbul de tineri COOLinary Youth Exchage. Rugam toti participantii (cei selectati si cei de pe lista de rezerva!) SA CONFIRME LOCUL prin email la kristina@curbadecultura.do sau prin telefon la 0754 438 682 (cu mentiunea numelui!) PANA LA ora 20.00. In cazul in care participantii selectati nu vor confirma, participantii de pe lista de rezerva ii vor inlocui.

Participantii selectati:

  1. Dutu Bianca Ioana
  2. Puiu Mihaela
  3. Mocanu Ioana
  4. Puzdere Iulian
  5. Popescu Aurelia Loredana
  6. Denisa-Andreea Popescu
  7. Nicolae Andreea-Maria
  8. Nita Sebastian-Florin
Lista de rezerva:
1. Donciu Delia
2. Alina Stoicescu

Leave a Reply

Your email address will not be published.