ImproLab – Youth Exchange

DSC_8538În luna septembrie a anului 2016 în insula spaniolă Tenerife a avut loc Schimbul de Tineri “ImproLab” organizat de Asociația P.O.D. și la care Curba de Cultură a participat prin reprezentanții săi. Din 5 și până în 14 septembrie la umbră ori sub soarele tropical s-au desfășurat sesiuni de teatru de improvizație în care participanții, pe lângă faptul că s-au distrat au realizat și învățat cât de important este să “fii pe fază” și să poți veni cu un răspuns în orice moment. Mai mult, acest exercițiu poate fi extrem de util în numeroase situații prin care trecem în viață (examene, interviuri, prezentări, conferințe, dezbateri etc).

DSC_8536Nouă zile au fost suficiente pentru toți membrii grupului (spanioli, italieni, greci, români, cehi) să se cunoască, să petreacă timp împreună, să meargă la plajă, să înnoate, să descopere împrejurimile, să exploreze.

Experiența a fost una memorabilă iar pe lângă abilitățile și cunoștințele dobândite, participanții s-au întors acasă  și cu amintirea și mândria că au urcat chiar și pe scenă într-un spectacol final de improvizație.

DSC_8480

DSC_8570 DSC_8725 DSC_8740 DSC_8744

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Distracția nu s-a încheiat însă nici măcar după întoarcerea acasă. Participanții români sunt dornici să împărtășească ce au învățat pe meleaguri străine, prin urmare au hotărât să organizeze ateliere de improvizație. Detalii despre orarul acestora puteți afla urmărind pagina de facebook Curba de Cultură 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.