Centrul de tineret

Ce este Centrul de Tineret?

Centrul este un spatiu deschis unde tinerii cu varste cuprinse intre 14 si 21 (35) de ani pot veni sa-si petreaca timpul liber, sa-si intalneasca sau sa-si faca noi prieteni, sa incerce activitati noi. Aici poti deprinde abilitati noi precum lucrul cu calculatorul sau cum sa folosesti un instrument muzical, poti planifica excursii si activitati, poti asculta muzica si poti citi o carte care nu se gaseste in biblioteca scolara.

Tot aici vei putea sa vorbesti cu ceilalti despre planurile tale de viitor si cum ti le poti indeplini. Lucratorii din Centru te vor putea ajuta sa-ti definesti un plan de dezvoltare personala / profesionala si te vor sustine sa-ti atingi obiectivele. Vei putea participa la sesiuni de training / formare axate pe competente cheie in Uniunea Europeana, competente care te vor ajuta sa-ti gasesti mai usor o slujba.

Vei putea consulta materiale informative online, Centrul oferindu-ti acces internet gratuit, si astfel iti vei putea imbunatati rezultatele scolare. Si nu in ultimul rand vei putea juca tot felul de jocuri impreuna cu prietenii tai, jocuri care mai de care mai fistichii si mai interesante pe care le poti imprumuta din Biblioteca.

Activitatile Centrului se concretizeaza in:

  • Educatie nonformala
  • Informare si consiliere
  • Petrecerea timpului liber

Vino sa afli mai multe, contacteaza-ne :)