CONTEXT

logo-MTS-1Proiectul finantat de Ministerul Tineretului si Sportului are ca obiective stimularea antreprenoriatului social si promovarea voluntariatului ca oportunitate de dezvoltare personala si de crestere a angajabilitatii tinerilor in randul a 20 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 26 de ani din raza localitatilor Valenii de Munte, Teisani, Izvoarele si Maneciu.

Proiectul a implicat 20 de tineri participanti la cursul de Management de Proiecte de Tineret si in activitatile de promovare a aeducatiei nonformale si voluntariatului in perioada 22 iulie 30 august 2013. In cadrul proiectului peste 60 de tineri au luat parte la activitati si peste 2000 de tineri au fost informati cu privire la beneficiile voluntariatului prin distribuirea de pliante.

In urma proiectului au rezultat din partea tinerilor o serie de propuneri de continuare a activitatilor de educatie nonformala si de voluntariat precum un proiect de dezvoltare a unei strategii locale pentru tineret care sa includa comunitatile din Valenii de Munte, Teisani, Izvoarele si Maneciu si un proiect de activitati de petrecere a timpului liber in activitati educative outdoor si sportive.

Cei 20 de participanti in proiect au avut varste cuprinse intre 14 si 26 de ani si sunt tineri din localitatile: Izvoarele, Maneciu, Teisani, Valenii de Munte, Gura Vitioarei, Ploiesti si Bucuresti.

Proiectul a fost finantat de Ministerul Tineretului si Sportului cu suma de 6400 de lei in cadrul Concursului National de Proiecte de Tineret 2013

Leave a Reply

Your email address will not be published.