Schimb de tineri CoolTour across the Europe. Letonia

Curba de Cultura cauta 7 tineri entuziasti pentru un schimb de tineri in Pavilosta, Letonia! Tinerii vor explora diferite culturi europene, vor participa la ateliere, discutii si vor dezbate care sunt cele mai interesante 10 culturi in Europa.

Completeaza acum formularul de inscriere de aicihttp://goo.gl/forms/bg29LHlXNq daca ai intre 16 si 25 de ani si daca vrei sa explorezi indeaproape cultura uneia dintre tarile baltice! Inscrierile se inchid in data de 14 august! Rezultatele selectiei vor fi publicate aici si pe Facebook in data de 16 august.

Perioada de desfasurare a proiectului este 29 septembrie – 6 octombrie 2015. Costurile de cazare, masa si activitati sunt acoperite de organizatori. Costurile de transport vor fi rambursate in limita a 170 de EUR. Contributia proprie a participantilor la proiect este de 30 de EUR.

UPDATE:

Lista tinerilor selectati este urmatoarea: Sarah Rosca – Galati; Bianka Bojthe – Nasaud; Gabriel Ivascu – Izvoarele; Andreea Butincu – Curtesti; David Cristian – Bucuresti; Stefania Manolache – Panciu si Raluca Mitroiu – Bucuresti. Lista de rezerva: Alexandra Ghitoi si Andreea Visan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.