Schimb de tineri în însorita Sicilie

Septembrie în Sicilia! Curba de Cultură te invită la o aventură muzicală de 8 zile în însorita Sicilie, din 02 până în 11 septembrie 2016! Împreună cu asociația ‘a Strùmmula partenerul nostru italian, organizăm un schimb de tineri centrat pe activități de improvizație muzicală.

Dacă ai între 18 și 25 de ani, îți place să asculți muzică și te pricepi la ținut ritmul și la fredonat și abia aștepți să-ți faci prieteni de vârsta ta din alte 4 țări din Europa, înscrie-te până pe 10 iulie în josul anunțului.

Lista finală a participanților va fi decisă de motivația ta de a participa, de apartenența geografică (vor avea prioritate tinerii de pe Valea Teleajenului), capacitatea de comunica în limba engleză și de egalitatea de gen (număr egal de fete și băieți)

Perioada de desfășurare a schimbului este 02-11 septembrie 2016. Costurile de cazare, masă și activități sunt acoperite de organizatori. Costurile de transport vor fi rambursate în limita a 170 de EUR. Urmând principiul co-finanțării, contribuția participanților va fi de 30 euro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.